Augu su Kino pavasariu. FILM HUNT: legalaus kino savaitė

Spalio 25-29 dienomis pradinio ugdymo mokytoja Irina Mickevič ir lietuvių kalbos mokytoja Eleonora Mialdun dalyvavo „Film Hunt: legalaus kino savaitė“ renginiuose.

Visą savaitę vyko diskusijos, kuriose su skirtingų sričių specialistais kalbėta apie autorių teises, intelektinę nuosavybę. Penkių dienų programoje buvo numatyti virtualūs susitikimai ir diskusijos, kuriose dalyvavo „Kino pavasario“ direktorius Algirdas Ramaška, filosofas Nerijus Čepulis, režisierius, kino operatorius Vytautas Katkus, prodiuserė ir aktorė Gabija Siurbytė.

Renginio „Film Hunt: legalaus kino savaitė“ diskusijose dalyvavusiems mokytojams bei jų mokiniams „Kino pavasario“ komanda  dovanojo „Augu su kino pavasariu“ programos filmų peržiūras. 2, 5, 6 bei 7 klasės mokiniai žiūrėjo N. Varnier (rež.) filmą „Suteik man sparnus”. Tai istorija apie berniuką Tomą, kuriam vasaros atostogos gamtos apsuptoje tėčio fermoje atrodo tarsi košmaras. Netrukus tėvas su sūnumi leidžiasi į nutrūktgalviškiausią kelionę paukščių migracijos keliais.